Testi sértéssel vádolják a Sex Pistols énekesét

Vágólapra másolva!
Újabb bírósági ügynek néz elébe a Sex Pistols énekese, Johnny Rotten. A punk zenészt testi sértéssel vádolja egy televíziós társaság asszisztense, akit még 2007-ben állítólag arcon ütött, miután nem érezte megfelelőnek a neki foglalt szállodai szobát. A nő most némi revansot szeretne venni Mr. Rottenen.
Vágólapra másolva!

A Sex Pistols énekesét testi sértéssel és szexuális zaklatással vádolja egy Los Angeles-i televíziós társaság asszisztense. Roxane Davis még 2007-ben dolgozott együtt Johnny Rottennel egy zenei showműsor során, ahol Rotten zsűritagként vett részt. A forgatás után az énekesnek a Ritz-ben foglaltak szállást és a felvételek után közvetlen el is kísérték a hotelszobájáig. A hírek szerint Rotten nem igazán volt megelégedve a patinás szálloda szobájával. Nem elég, hogy hangosan ordibált az asszisztens lánnyal, hanem miután észrevette, hogy nincs közvetlen átjárás a privát asszisztenséhez, a lánynak esett és ököllel húzott be neki. Rotten titkára pedig - akit szimplán csak Rambonak becéznek - sokak füle hallatára tehénnek titulálta Roxane-t. A lány az eseten annyira felháborodott, hogy azonnal a hatóságokhoz fordult, de mivel elég bizonyítékot nem találtak, hogy egy komolyabb büntetőeljárást indítsanak a punk zenésszel szemben, így most polgári peres úton próbálja bebizonyítani igazát a megalázott asszisztensnő.

A Sex Pistols mindeközben pedig - mint köztudott - újra együtt turnézik. Számos európai dátum között található a csapat augusztus 15-i budapesti Szigetes fellépése, ahol a brit pletykalapok tanúsága szerint nemcsak a régi Johnny Rottent csodálhatjuk meg, hanem vadonatúj - immár rendbeszedett - műfogsorát is, amire közel 22 ezer dollárt költött az énekes.