Egy bénán rappelő fehér srác egy pincében pózolva azzal dicsekszik, hogy "ötszázszor lőttek meg, kábé egymillió bűnt követtem el". Krispy Kreme vírusvideói a gengszterkliséket figurázzák ki.

Krispy Kreme április végén töltötte fel a YouTube-ra első, The Baddest című videóját, ami már kétmillió megtekintés fölött jár; az új Haters Wanna Be Me kevesebb mint két nap alatt szedett össze több mint százezret. Komoly számok ezek egy minden hátszél nélküli rappertől. A sikert az örök / mai gengszterrap klisék szellemes kifigurázása, eltúlzása hozta meg. A finoman szólva nem túl fenyegető fellépésű fehér srác azzal dicsekszik, hogy milyen kemény csávó, mennyi csaja van, valamint durván fikázza képzelt ellenségeit. Például: "ötszázszor lőttek meg, kábé egymillió bűnt követtem el"; "egyszer lenyelt egy anakonda, de mondtam neki: 'nagy hiba volt', és így csináltam, aztán így, aztán megöltem a puszta kezemmel"; "azt hinnéd, hogy nem szerzek csajokat, mert nem vagyok túl magas, de ha látják, mennyi a dellám, ők hívnak fel engem". Illetve: "fogadok, hogy több pénzem van, mint Jay-Z-nek; hozzám képest Jay-Z lusta [Jay-Z is lazy]; ráadásul Beyoncé azt gondolja rólam, hogy cuki vagyok. Köszi, Beyoncé, te is cuki vagy!"

 

 

A hevenyészett magyar fordításokból nem derül ki, de Krispy Kreme szövegei tényleg viccesek, jól idézhetők. Ráadásul a számok - túl azon, hogy eléggé házilagos a megszólalásuk, a srác meg ilyen hülye hangon rappel - elég jól követik a bombasztikus (dobgépes-művonósos) illetve a klubos hangzású hiphop ma érvényes szabályait; megvan a tipikus flow is, a szükséges védjegyszerű benyögések stb. Vagyis nem egy odavetett, hanem egy minden látszat ellenére jól megcsinált paródiáról van szó. Krispy Kreme - aki egy fánkokat áruló étteremláncról vette a nevét - újabb számában azt is elrappeli, hogy "annyira királyul nyomom, hogy minden kiadó le akar szerződtetni" - akár még igaza is lehet. Bár a mai világban már teljesen követhetetlen, hogy kit akarnak leszerződtetni.