Nincs többé Pendulum

Pendulum, Rob Swire
Vágólapra másolva!
Rob Swire frontember a Twitteren jelentette be, hogy nem lesz több Pendulum-koncert, helyette a Knife Party nevű projektre koncentrál.
Vágólapra másolva!

"Nem lesz több Pendulum-koncert, és nincs jelenleg szó egy 2013-as új albumról sem" - írta a Twitteren Rob Swire, aki ehelyett arra a Knife Partyra koncentrál majd, melyben egy másik Pendulum-taggal, Garet McGrillennel játszik együtt. Az ausztrál drum'n'bass/rock kollektíva januárban már bejelentette, hogy határozatlan időre szünetelteti a működését, de akkor még azt ígérték, hogy jövőre esetleg új albummal térnek vissza.

Forrás: AFP

Azóta azonban Swire és McGrillen egyre komolyabb sikereket ért el a Knife Partyval, és előbbi el is mondta az ausztrál Triple J rádiónak, hogy már semmi örömöt nem talált a Pendulumban: "Túlságosan is jól érezzük magunkat ezzel a jelenlegi projekttel ahhoz, hogy visszatérjünk a Pendulumhoz" - mondta Swire. "A Pendulumot már csak azért csináltuk a vége felé, mert kellett, és az sosem jó. A Knife Partyban viszont mindketten örömünket leljük, és azt csinálunk, amit akarunk, még akkor is, ha esetleg senkinek sem tetszene" - tette hozzá az énekes. Ez utóbbitól azért nem kell tartania, hiszen az electro house/dubstep vonalon nyomuló Knife Party eddigi két EP-je több ország lemezeladási listáján is felbukkant, és fel fog majd lépni a Balaton Soundon is.