Hatalom nélküli rend - nézze meg a Tankcsapda új videoklipjét!

Tankcsapda: Hatalom Nélküli Rend klipforgatás werkfotó
Vágólapra másolva!
A Tankcsapda a Quarton mutatja be új klipjét, melyet Árpa Attila rendezett, és amely az alkotók szerint "életszagúra" sikeredett.
Vágólapra másolva!

A Tankcsapda Hatalom nélküli rend című számához azért Árpa Attila rendezett klipet, mert már évekkel ezelőtt, az Argo című filmje óta várták az alkalmat a zenekar tagjai, hogy együtt dolgozhassanak vele. "Az biztos, hogy ez a klip nem elsősorban a zenekar tagjairól szól, bár mi is felbukkanunk benne. A klip története elég karakteres és 'életszagú', a dal sem éppen a bulizós vonal, de mindenképpen könnyedebb, mint a március végén megjelent Mi a f..sz van?" - mondta a klipről Lukács László.

Árpa Attila így foglalta össze a sztorit: "A klip három férfinak a gyerekkorát eleveníti fel, akik a 70-es években tulajdonképpen bandáztak, gengszterkedtek, de leginkább vesztesek voltak az életben. Hogy ki a három férfi az legyen titok, a klip végén kiderül, egy biztos, hogy nem a zenekar tagjai..." A dalt már az új gitárossal, Sidivel írta a Tankcsapda, az októberre várható új lemezen szerepel majd, amiről a (kivételesen) politizáló Mi a f..sz van? volt az első, a nyilvánosság elé tárt szám.