Elege van a fotózkodó rajongókból a Mötley Crüe dobosának

Tommy Lee, Mötley Crüe
Vágólapra másolva!
Tommy Lee a Facebookon borult ki az életét pokollá tévő rajongók miatt, akik folyton közös fotókat szeretnének vele, pedig ő nem azért van.
Vágólapra másolva!

"Nem azért vagyok, hogy közösen fényképezkedjünk, hanem azért, hogy szórakoztassalak benneteket!" - írta a 49 éves dobos, aki hosszan taglalta, mennyire nehéz a sztárok élete. "Imádom a rajongóinkat, és ezt ti is tudjátok! Egyedül a fényképezkedéssel vagyok torkig" - kezdte kirohanását Tommy Lee. "Gyűlölöm, amikor emberek azt mondják, hogy ennyivel tartozom nekik, hiszen nekik köszönhetően lett belőlem az, aki vagyok. Én senkinek nem tartozom semmivel! Amikor megvettem a Led Zeppelin-lemezeimet és koncertjegyeimet, sose arra gondoltam, hogy 'egyszer majd ezek a köcsögök jönnek nekem egy közös képpel'" - írta a zenész, hozzátéve, hogy magának köszönheti a karrierjét, és a tehetségének, sok munkájának, szerencséjének, még ha a rajongók inspirálták is a szeretetükkel.

Szemléltetésül elmesélt néhány horror sztorit is: "Ti sem akarnátok kezet fogni a piszoárban mellettetek pisáló alakkal, ugye? Hát pedig velem már ez is megtörtént... Vagy amikor a családoddal vacsoráznál, és erre odajön valami erőszakos barom, hogy közös képet szeretne. El se tudjátok képzelni, hány őrült sztori történt már meg velem" - panaszkodott Tommy Lee, aki jelenleg társaival a Mötley Crüe tizedik albumán dolgozik.