Nyerj Sziget-jegyet a Quart Open Színpad fellépői segítségével!

sziget Fesztivál, jegyárakat emel a sziget
Vágólapra másolva!
Aki szeretne napijegyet a Szigetre, az most a Quart Open Színpadán fellépő előadók közvetítésével a szerencsés nyertesek közé kerülhet. Mindehhez három kérdésre kell válaszolni.
Vágólapra másolva!

Először a fesztivál és a Quart fennállása során Quart Open Színpad is lesz a Szigeten, mely színpadon leginkább magyar zenekarok lépnek fel majd - köztük olyanok is, amelyekről már írtunk jókat is itt ezeken a hasábokon. Most az ő segítségükkel négy olvasónk is nyerhet napijegyet, ha helyesen válaszol mindhárom alábbi kérdésre. Segítségül annyit, hogy mindegyik kérdésre meg lehet találni a választ egy korábbi Quarton megjelent cikkben is.

1. Melyik, a Quart Open Színpadon fellépő zenekar frontembere szokott koncert közben csókolózni a közönségben levő lányokkal?

2. Melyik, a Quart Open Színpadon fellépő zenekar frontembere volt az, akinek a gyomortükrözése ihlette az együttes egyik klipjét?

3. Ki az a Quart Open Színpadon fellépő énekesnő, akinek édesapja gitározik a kísérőzenekarában?

Forrás: MTI/Beliczay László

Aki tudja a helyes válaszokat, küldje el azokat erre az emailcímre, és akik mindhárom kérdésre helyesen válaszoltak, azok között négy napijegyet sorsolunk ki. A válaszokat augusztus 6., hétfőn déli 12 óráig várjuk.