Vágólapra másolva!
A Fehérlófia koncertváltozatát és vicces beszólások gyűjteményét tölthették le ingyen a gyors rajongók. UPDATE: már el is kelt az összes ingyenes letöltés.
Vágólapra másolva!

A Bëlga 2010-ben négy ingyenes lemezzel örvendeztette meg a rajongókat, most egy "kisweblemezt" tett fel a Bandcampre ide. Az első kétszáz szerencsés rajongó ingyen szedhette le (ehhez a Buy Now feliratra kellett kattintani, aztán 0-t beírni az árhoz); a többieknek várniuk kell a következő hónap elejéig és aztán gyorsan tölteni.* Meghallgatni ingyen is lehet, akár itt alább is; 7 dollárért megvenni bármikor (a zenekar azt ígéri, hogy az összeget "elisszuk, és írunk közben számokat"), vagy pedig ott a torrent, amely lehetőségre a szöveg felhívja a figyelmet. A Fehaló KiL 2012 egyébként három koncertfelvételt tartalmaz: a Fehérlófia első és második részét, amik egy kicsit jobbak is, mint a Zsolti a béka lemezen hallható verziók; valamint egy "ionoszférikus asszociációs hangjátékot", amit bapadaq rakott össze: a zenei alap fölé vicces koncertbeszólásokat kevert.

* A 200 ingyenes letöltés egyébként a neten terjesztett zenészek körében népszerű Bandcamp szabályaiból adódik: ha valaki havi 200-nál több ingyenes letöltést ajándékoz, akkor onnantól fizetnie kell. (Igen, magának a zenekarnak kell fizetnie, a számok tárolásáért. A pontos szabályok itt olvashatók el.)

A Bëlga 2010-es letölthető lemezeiről itt és itt és itt és itt írtunk.