2013-ig elvonón marad a Green Day énekese

Green Day, Billie Joe Armstrong, gitárszétverés
Vágólapra másolva!
Billie Joe Armstrong legkorábban jövő év elején térhet vissza az elvonókúráról, melyen szeptemberi nyilvános dühkitörése óta kénytelen részt venni.
Vágólapra másolva!

A hírt a Green Day kiadója, a Warner vezetője, Rob Cavallo erősítette meg: "Billie Joe gyógykezelése addig tart, amíg teljesen tiszta nem lesz. Az orvosok még jelenleg is csak becslésekre szorítkoznak, úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy nem tudom, fogjuk-e látni karácsony előtt, vagy azután. Még nem lehet tudni, mikor tér vissza" - mondta Cavallo.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Armstrong még szeptemberben került egy klinikára, miután a Las Vegas-i iHeartRadio nevű fesztiválon kevesellte a zenekarnak maradt játékidőt, és heves anyázásba kezdett a színpadon, ahol később még a gitárját is összetörte. A zenész ezt követően elvonóra került, de eleinte nem lehetett tudni, pontosan milyen függőség miatt részesül gyógykezelésben, később azonban az együttes dobosának, Tre Coolnak volt felesége, Claudia Suarez Wright elmondta, hogy Armstrong Las Vegasban végig ivott, miután csaknem egy évig egyáltalán nem fogyasztott alkoholt.