Tíz év után új albumot ígér a TLC

TLC
Vágólapra másolva!
A kilencvenes évek és az ezredforduló világszerte népszerű r&b együttese tíz éve jelentetett meg utoljára albumot, majd feloszlott, leginkább Lisa "Left Eye" Lopes halála miatt.
Vágólapra másolva!

A TLC csajtrió legnépszerűbb tagja, Lopes 2002-ben autóbalesetben halt meg Hondurasban, és halálát követően a két életben maradt lány, Rozonda "Chilli" Thomas és Tionne "T-Boz" Watkins még befejezte azt az albumot, amin dolgoztak, de utána feloszlatták az együttest, amely bő egy évtizedes működése alatt 65 millió lemezt adott el világszerte, és minden idők legsikeresebb női r&b együttese lett. Thomas és Watkins 2008-ban léptek fel együtt újra, és azóta többször is turnéztak a TLC régi slágereivel, új dalokkal azonban idáig csak elvétve jelentkeztek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Most azonban a Mobo Awards díjátadón személyesen is megerősítették azokat a híreket, amely szerint új albumon dolgoznak, illetve készül róluk egy életrajzi film is. "Továbbra is olyanok leszünk, mint a TLC, de változni fog annyit a hangzásunk, amennyit kell" - mondta T-Boz, hozzátéve, hogy az együttesnek megvan a saját hangja, és nem kell aggódnia mások miatt. A filmről egyelőre annyit tudni, hogy a két énekesnő saját magát játssza majd benne, és a VH1 készíti.