Öreges a rádióknak Robbie Williams slágere

Robbie Williams, jubileumi szuperkoncert a Buckingham-palotánál
Vágólapra másolva!
Hiába lett listavezető a három év után új lemezzel visszatérő énekes Candy című száma Nagy-Britanniában, a legnagyobb hallgatottságú popzenei rádió nem kér belőle.
Vágólapra másolva!

A Candy Robbie Williams első listavezető száma a nyolc évvel ezelőtti Radio óta, a BBC Radio 1 mégsem játssza a számot, mivel szerintük a célcsoportnak számító fiatalok mást hallgatnak: "A Radio 1 nem a kor alapján dönt egy-egy számról, hanem fontosság alapján" - mondta a rádió szóvivője a Sunnak. "Úgy gondoljuk, hogy más számok inkább illenek a 15 és 29 éves kor közötti célcsoporthoz." Az énekes megérti a rádió álláspontját: "A Radio 1-t a kormány tartja fenn, és úgy határozott, hogy a fiatalokat szeretné elérni, én pedig nyilvánvalóan nem passzolok oda, úgyhogy részemről oké" - mondta Robbie Williams a Metro napilapnak, miközben segített felkapcsolni a karácsonyi világítást az Oxford Streeten. A végén azért viccesen hozzátette: "Semmi személyeset nem érzek ebben, ez nem vendetta Robbie Williams ellen, de azért inkább ne játsszanak Madonnát vagy Coldplayt, különben eltöröm a lábukat."

Forrás: AFP/Leon Neal

A 38 éves Williams új lemeze, a Take The Crown ezen a héten jelent meg: ez az első szólóalbuma a Take That-turnén való részvétele óta. Bár az utóbbi évek nem Robbie Williams sikereiről szóltak, a Candy hosszú után ismét a listák élére repítette az énekest.