Itt a világ legrémisztőbb karácsonyi klipje?

John Travolta, Olivia Newton-John: I Think You Might Like It videoklip
Vágólapra másolva!
John Travolta és Olivia Newton-John karácsonyi videót forgatott, erre mit tesznek az internetezők? Gúnyolódnak! Nézze meg, mi miatt.
Vágólapra másolva!

John Travolta és Olivia Newton-John közösen készített karácsonyi lemezt This Christmas címmel, az ezen szereplő I Think You Might Like It című dal pedig klipet is kapott, ami persze megidézi kettejük nagy sikerét, a Pomádét (avagy Grease-t). A klipet a gonosz kritikusok így írták le: "rémes", "szégyenletes", "még annál is rosszabb, mint amilyet vártál", "vajon az a cél, hogy tönkretegyék a karácsonyt?". Van, aki arra tippel a látványvilág alapján, hogy egy okostelefon kamerájával készült a videó, mások 10 dollárra becsülik az összköltségvetést. (Plusz az igen gazdag díszletek, pl. a magánrepülő, ami valamiért a ház mellett parkol.) A Washington Post elemzője arra hívja fel a figyelmet, hogy miközben Travolta és Newton-John boldogan enyelegnek, Kelly Preston, az előbbi felesége valahol máshol örvendezik táncikálva a család maradék részével. A Buzzfeed azt nem érti, miért néz ki úgy Travolta, mintha egy balul elsült CGI-effekt volna? Többen pedig azon akadnak ki, hogy Olivia Newton-John csigalassúsággal vezet.

Persze a kritikusok mind gonoszok, no meg a YouTube-kommentelők nagy része is. Hahó, a dal bevételeit jótékony célra fordítják!!!