Kylie Minogue nem hagyja ott a zenét

Család, Gyermekkorunk kedvenc popsztárjai, Kylie Minogue
Vágólapra másolva!
Az énekesnő 25 év után megvált menedzserétől, de a pletykákkal ellentétben nem hagyja el a zenét, csak egy kicsit pihen.
Vágólapra másolva!

Kylie Minogue és menedzsere, Terry Blamey 25 éve, a Locomotion című kislemez 1987-es megjelenésekor kezdett együtt dolgozni. A zeneipar egyik legsikeresebb művész-menedzser párosából utóbbi teljesítményét nemrég szakmai díjjal is elismerték. A hír, hogy elválnak útjaik, keveseknek tűnt volna fel, ha a Sunday Mirror nem írja azt névtelen forrásokat idézve, hogy Kylie Minogue abbahagyja az éneklést és a színészkedésre fog koncentrálni. Ez sokakat sokkolt; a Perez Hiltonon ezt olvashatjuk: "úgy sírunk, hogy alig bírunk gépelni!". Aztán szerencsére Kylie Minogue a Twitterre kiírta, hogy ez nem igaz. Ha valaki kételkedett volna, szóvivője is megerősítette ezt.

Terry Blamey a Billboardnak nyilatkozott röviden. Szerinte csak arról van szó, hogy "huszonöt év kemény munka" után az énekesnő szeretne egy kicsit megszabadulni a karrierépítés kemény követelményeitől, magával és színészi munkájával foglalkozni; de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy visszavonulna. A menedzser azt is mondta, hogy válásuk baráti volt, ő maga is szeretne több időt tölteni a családjával, illetve újabb üzleti lehetőségek izgatják. Egy lap összeszedte, hogy Kylie Minogue miket mondott 2012 őszén. Több interjúban beszélt arról, hogy 2013-ra új lemezt tervez, már el is kezdett dolgozni a dalokon, bár még csak a stúdióban próbálgatja ötleteit. Kitalálta azt is, hogy mi lesz a lemez műfaja: "emoto-pop". Ez azt jelenti, hogy "emotional pop", vagyis táncolható popdalok, de érzelmekkel átszőve.