Meglepő és nagyon vicces interjúkat közöl reklámarcaival a szexuális segédeszközöket gyártó, tabudöntögető japán Tenga cég.

Gyorsan elmondanánk, hogy a legviccesebb metálblog, a MetalSucks cikkében találkoztunk a Tenga nevű japán céggel, amely szexuális segédeszközöket gyárt, többek között vaginát szimuláló péniszpumpát. A cég filozófiája az, hogy ideje volna, hogy ledöntsük a szexualitással kapcsolatos tabukat, őszintén beszéljünk arról, hogy mi okoz nekünk élvezetet. Ennek megfelelően több japán hírességet sikerült megnyerni reklámarcnak, és a Tenga honlapján mindegyikükkel olvasható egy-egy interjú egyrészt a cég termékeiről, másrészt úgy általában önkielégítési szokásaikról. Angolul tudó felnőtt olvasóink számára nagyon ajánljuk az oldal végigböngészését, mert egészen elképesztő. (Nincsenek olyan képek, ha valaki esetleg munkahelyén akarná nézegetni.)

A legjobbak a zenészinterjúk, ezek közül pedig legeslegviccesebb a metálos Maximum the Ryo-kun, a Maximum The Hormone vezetője. Már a kérdés is: "A zenéd túlfűtött és energikus - amikor maszturbálsz, az is ilyen?". A válaszból pedig kiderül, hogy Ryo-kun speciális önkielégítési technikája inkább a doom rockhoz hasonlítható: nagyon lassan, kimérten csinálja. A Zebrahead rockzenekar tagjai azzal viccelnek, hogy melyiküknek mekkora a pénisze, így kisebb vagy nagyobb Tenga való nekik; egyikük pedig elmondja, hogy amikor turnéznak, akkor komolyan koncentrál, hogy ne folytasson önkielégítést. Shun, a Totalfat tagja szintén roppant vicces kérdést kap: "A zenekarodra nagy hatással volt az Offspring. A maszturbálásodra is ilyen hatást gyakorolt a nyugati kultúra?" De kiderül, hogy nem, Shunt nem érdekli a nyugati pornó, viszont gyerekkorában szexuális fejlődésére egy olyan tévéműsor gyakorolt nagy hatást, amiben harminc pizsamába öltöztetett lányt hipnotizáltak, aztán zenét hallgattatak velük, mire ők nyögdécselni kezdtek az élvezettől.

A nem zenész hírességek között vannak komikusok is, de sajnos ők nem túl viccesek, mint ahogy a férfimodellek sem. Egy profi BMX-versenyző elmeséli, hogy versenyeken szokott Tenga-termékeket osztogatni a vetélytársainak, akik örülnek: "ó, ez igazán nagy figyelmesség tőled" - mondják. A különleges, idióta mutatványokkal elhíresült Tokyo Shock Boys közepesen vicces interjút adott, de mindjárt másképp fogjuk olvasni, ha eljutunk az oldal aljáig, ahol kiderül, hogy egyikük 62 éves.