Emlőrák miatt mondta le turnéját Anastacia

Anastaciánál ismét rákot diagnosztizáltak, Anastacia, Szórakozz
Vágólapra másolva!
A 44 éves énekesnőt tíz éve diagnosztizálták először mellrákkal, akkor sikeresen legyőzte a betegséget, amely most visszatért.
Vágólapra másolva!

Anastacia európai turnéja április 6-án indult volna Londonban, ám orvosai tanácsára az énekesnő most a teljes koncertsorozatot lemondta, miután újra emlőrákot állapítottak meg nála. A közleményben azonban az is áll, hogy az énekesnő eltökélt, hogy újra legyőzze a rákot, és folytatja új albuma felvételét is. Korábban Anastacia a stresszt hibáztatta a mellrák miatt, ugyanis korábban nem volt a családjában senkinek ilyen betegsége: "A nem túl jó kapcsolat, amelyben akkor éltem, és a karrierem együtt túl soknak bizonyultak. Nem igazán vagyok alkalmas a szórakoztatóiparra, és nem igazán tudom, hogyan legyek az a sztár, aki a kiadóm szeretné, hogy legyek" - mondta egy 2008-as interjúban.

Forrás: AFP

Az énekesnő egyébként is több egészségügyi problémával küzd: 13 éves kora óta kezelik Crohn-betegséggel (az emésztőrendszer krónikus megbetegedése), illetve egy ritka szívrendellenesség miatt is állandóan gyógyszert kell szednie. Az énekesnő legutóbbi lemeze It's a Man's World címmel tavaly jelent meg, és ezen különböző férfias rockdalok feldolgozásait énekelte, a Rolling Stonestól a Kings Of Leonig.