Kanye West a Gyöngyhajú lányt hangmintázza új számában

légy képben, Óriási bajban a sztár! Két szexvideójával is házalnak a médiánál, Kanye West
Vágólapra másolva!
66 városban házfalakra vetíti ki új dalát Kanye West, ám számunkra még a forradalmi promóciónál is érdekesebb, hogy a számban az Omega örökzöldjének részlete is előkerül.
Vágólapra másolva!

A világ egyik legnépszerűbb hiphop sztárja péntek este néhány New York-i ház falára vetítette ki projektorokkal a New Slaves című új számához tartozó videót, később aztán felkerült egy térkép is West honlapjára, melyből kiderül, mely 66 városban lesz még hasonló premier. Számunkra azonban mindez azért lehet különösen érdekes, mert a dalban 2.40-től a Gyöngyhajú lány alapjai szólalnak meg, és West arra kezd énekelni, csaknem egy percen át. (A találatért köszönet a Cink.hu-nak.) Kanye West eddigi utolsó albuma a My Beautiful Twisted Dark Fantasy volt 2010-ben, a New Slavest az alábbi videón lehet meghallgatni.

http://www.youtube.com/v/sVp1cr8J3q0?hl=hu_HU&version=3

A Gyöngyhajú lány a magyar rock egyik legismertebb száma, mely az Omega Tízezer lépés című 1969-es albumán jelent meg először, de az együttes készített angol és német nyelvű verziót is, a dalnak pedig ismert lengyel, cseh és litván nyelvű feldolgozása is, míg a Scorpions később White Dove címen dolgozta fel. A dal szerzője Presser Gábor, szövegírója Adamis Anna volt. Három éve egyébként Christina Aguilera Kovács Kati Add már, Uram az esőt című számának egy részletét hangmintázta a Woohoo című dalában.