LGT és Harlem Shake a Balatonnál

Harlem Shake UGA Men's Swim & Dive
Vágólapra másolva!
Több fesztivál, tabáni hangulatot idéző LGT, Fall Out Boy, Baauer: ez mind lesz a Balaton körül augusztus 18. és 20. között. Meg tűzijáték.
Vágólapra másolva!

Nagyon Balaton címen hatalmas, az egész Balatont körbefogó programsorozatot jelentett be a Volt Produkció. Az év elején adott, többszörösen teltházas koncertjei után ismét fellép az LGT. Augusztus 18-án, Alsóőrsön a tabáni hangulatot igyekszik visszaidézni a zenekar; nem csak egy koncert lesz, hanem egész napos program. 6990 és 12 990 forint között lesznek a nem VIP-jegyek. Két új fesztivál is indul. A Deadcode-hoz kötődő B my Lake-en elektronikus zene lesz; fellép a Harlem Shake-kel elhíresült Baauer, élőben játszik az Extrawelt és Lindstrom, nagy öregek és friss sztárok is jönnek, Carl Craigtől Josh Winken át a Zeds Deadig és Dillon Francisig. A "butikfesztiválnak" szánt eseményre naponta csak tízezren mehetnek be. Augusztus 18. és 20. között lesz Balatonvilágoson, a Club Aliga Campingben, napijegy 8500/9990, bérlet 15 990/19 990 HUF. Az ehhez hasonló profilú Balaton Sound helyszínén, vagyis Zamárdiban a Strand Fesztivált a Petőfi Rádió szervezi. Ennek sztárvendége az először Magyarországra érkező Fall Out Boy. A Pendulum tagjai dj-znek, Yonderboi itt adja idei egyetlen hazai koncertjét. Érdekesség, hogy 60 órán át folyamatosan lesznek koncertek. A napijegy 4990/6500, a bérlet 9990/11 900 HUF.

Ingyenes lesz a Veszprémfolk (Muzsikás, Palya Bea, Szalóki Ági stb.) és a Nagy Csobbanás - Családi Strandfesztivál Zánkán, a Balatonfüredi Borhetek (Lajkó Félix, László Attila és Tátrai Tibor), olcsó lesz (1500 HUF) az ARTplacc Tihanyban. A Nagyon Balaton része a Tour de Strand vizibicikli-verseny augusztus 18-án, és a tó közepéről indított tűzijáték 20-án. A program főszponzora a Telekom, fő médiapartnere az MTVA. Bővebben tájékozódni a NagyonBalaton.hu honlapon lehet, ahol további linkek is találhatók az egyes fesztiválokra.