Újra Majkáék a legnépszerűbbek

Majka, Curtis, BLR
Vágólapra másolva!
Nyáron helyreállt a rend a magyar YouTube-slágerlistán: újra a hiphop volt a legnépszerűbb műfaj, ByeAlex pedig visszaesett a középmezőnybe.
Vágólapra másolva!

Az Artisjus által negyedévente összeállított YouTube-slágerlistán tavaly Majka, Curtis és BLR a Belehalok című számmal tarolt, a legújabbat pedig a trió Pápai Jocival kiegészülve vezeti a Nekem ez jár című számukkal. A második helyezett Mr. Missh (kiegészülve Raullal és Horváth Tamással) Beléd estem című száma, a harmadikon a már említett Belehalok jön, majd őket a Punnany Massif két életérzés slágere követi. Lejjebb a legtöbb név a hiphop vidékéről érkezett a harmincas listán, és a legutóbbi első, a Kedvesem nyári nézettsége csak a középmezőnyre volt elég.

Forrás: [origo]

Az Artisjus összeállított a Facebookon legtöbb lájkot szerző előadók listáját is, ezt továbbra is a Children of Distance vezeti, Fluor Tomi és Király L. Norbert előtt, de mielőtt az Igényes Zene rajongói a fejükhöz kapnának, őket megnyugtatjuk, hogy a legjobb tízben ott van a Quimby és a Csík Zeneka is.