Az énekesnő "nem a helyhez illő" képekhez pózolt a Zájed Sejk vallási épületkomplexumnál.

Rihanna világkörüli turnéján érkezett az Egyesült Arab Emírségek fővárosába. A mecset udvarán egy képsorozathoz pózolt, az Instagramján megjelent képeken fekete overallban, vörösre rúzsozott ajkakkal és lakkozott körmökkel látható. Minden fotón sálat visel a fején, de mozdulatai akár kihívónak is tekinthetők. Az egyik képen hanyatt fekszik a mecset udvarán, egy másikon a kövezeten ül, karjait a melle előtt keresztezve - írta a The Daily Telegraph.

Forrás: Insagram/Badgalriri

A Zájed Sejk-nagymecset a világ egyik legnagyobb mecsete. A vallási épület Abu-Dzabi legnépszerűbb turistalátványosságai közé tartozik: tavaly hárommillió látogató fordul meg benne.
A mecset közleménye szerint Rihanna nem jelezte érkezését, magánlátogatáson járt, és előzetesen nem egyeztette fotózási szándékát a mecset illetékeseivel. "Távozásra szólították fel, mielőtt beléphetett volna a mecsetbe, miután a szent helyhez méltatlanul viselkedett" - indokolták a lépést.
A Twitteren közzétett képek az énekesnő rajongóit is megosztották. "Azt gondolja, a miami tengerparton napozik" - írta egy követője arabul. "Azok a hibásak, akik beengedték" - vélte egy másik.
De olyanok is akadtak, akiknek tetszett a fotósorozat. "Köszönet azért, hogy tiszteli a vallásunkat, hogy tradicionális ruhát vett fel. A képek gyönyörűek, és nem sértőek" - fogalmazott egy kommentelő.