A szex és a drog menti meg a világot

2013.10.31. 12:52

A Steel Panther a nyolcvanas évek hajmetálját eleveníti fel és parodizálja. Az új klipben szó szerint veszik a régi közhelyet: bulizz úgy, mintha holnap vége lenne a világnak.

Hiszen a klip elején maga az Ördög közli a banda énekesével, hogy holnap tényleg vége lesz a világnak. A zenekar tagjai először arra használnák az alkalmat, hogy megtegyék, amire régóta vágynak: kinyírják egymást - aztán győz a józan ész, és megkezdődik az eszeveszett partizás. Mégpedig a nyolcvanas évek metálvideóinak stílusában, csak éppen ténylegesen megmutatott fedetlen mellekkel, drogozással, no meg egyéb idióta viccekkel. A poén pedig az, hogy az Ördögnek annyira bejön a buli, hogy mégsem lesz másnap vége a világnak. "A világ legjobb bandája megmentette a kibaszott világot!" A Rob Riggle által rendezett klip legvégén feltűnik Isten is, aki Steel Panther-rajongó.

A Steel Panther tagjai között egyébként volt L.A. Guns- és Fight-tagok is vannak, illetve több tag Van Halen tribute zenekarban is játszik. A Party Like Tomorrow Is The End Of The World a jövőre megjelenő nagylemezen lesz rajta, ami immár a harmadik. Ők nem tartják magukat vicczenekarnak. Mármint azt nem tagadják, hogy sokat viccelnek; ugyanakkor a dobos ezt nyilatkozta: "Hallgasd csak meg a lemezünket, és mondd, hogy nem jobbak a dalaink, mint a legtöbb bandáé. Na, ez mennyire vicces már? Végső soron minden a dalokon múlik; és - anélkül, hogy túl öntelt lennék - szerintem a dalaink nagyon jók. Hallgasd meg a refréneket, a vokálokat, a hangszeres játékot, állítsd bármelyik másik banda mellé, és szerintem megállják a helyüket."