Tényleg elbúcsúzik a Mötley Crüe

Motley Crue And KISS Announce Their Co-Headlining Tour GettyImageRank3
LOS ANGELES, CA - MARCH 20: to announce their upcoming Motley Crue and KISS co-headlining tour at the Hollywood Roosevelt Hotel on March 20, 2012 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az amerikai glam-metálzenekar tagjai szerződésben vállalták, hogy a búcsúturnéjukat követően többé nem játszanak együtt.
Vágólapra másolva!

Az együttes már egy éve fenyegetőzik a feloszlással, majd a tagok előbb kedden hivatalosan is bejelentették egy sajtótájékoztatón, hogy egy idei, hetvenöt állomásos amerikai turnét követően 2015-ben feloszlanak, egy nappal később pedig a Rolling Stone-nak nyilatkozva megindokolták a döntésüket. Eszerint a zenekar a saját akaratából akar lelépni a színről, nem pedig azért, mert a körülmények erre kényszerítik őket: "Azon kevés együttes közé tartozunk, amelyben még a négy eredeti tag játszik. Mi így akarunk búcsúzni, ugyanaz a négy fickó, akik a maguk akaratából döntöttek úgy, hogy befejezzük, nem pedig azért, mert be kell fejeznünk" - mondta Vince Neil. Nikki Sixx ehhez hozzátette, hogy nincs visszaút, az általuk aláírt szerződés kötelezi őket, hogy 2015 után többé ne léphessenek föl együtt. Korábban a zenekar még egy új albumról is beszélt, erről azonban most nem esett szó.