A kivándorlásról rappelő Deniz nem kér a pártokból

Vágólapra másolva!
Deniz a napokban tette közzé a kivándorlásról szóló, Holnapután című klipjét. Ezt Mesterházy Attila, az MSZP elnöke is megosztotta Facebook-oldalán. Ez nem tetszett Deniznek.
Vágólapra másolva!

Mint az Deniz a Facebookra írt üzenetében, screenshoton látszik, Mesterházy a következő szöveget írta a kliphez kommentárként: "Ezt a videót mindenki érteni fogja, akinek külföldre kényszerült valamelyik ismerőse, hozzátartozója... :(" A rapper azonban megkérte őt, hogy szedje le a klipet az üzenőfalról. Nem kifejezetten csak az MSZP-től, hanem minden pártttól el kíván határolódni, és nyomatékosan megkért mindenkit, hogy ne használják fel a munkásságát. Mint írja, véleménye szerint a kivándorlás problémájáért "az egész rendszer, az egész politikai elit" felelős. Mesterházy Attila Facebook-oldalán már nincs fent a videó, sem kommentár, amely utalna az eltávolítására.

Deniz üzenete teljes egészében a következő:

"ELHATÁROLÓDÁS

A napokban eljutott olyan helyekre is az új dal ahol tényleg jó ha meghallgatják és megértik a mondanivalómat, remélem sikerült, és ez által tesznek is egy élhetőbb Magyarországért a döntéshozók. Ez a szám viszont a hétköznapi magyar embereknek, nektek készült, politikától mentesen! Az esetleges félre értések végett kijelentem, hogy határozottan elhatárolódom az összes párttól, és nyomatékosan megkérem őket, hogy ne használják fel a munkásságomat semmilyen felületükön, sem most sem a jövőben. Mesterházy Attila urat külön megkérem, hogy távolítsa el facebook oldala fényképei közül a logommal ellátott képet, és üzenőfaláról a klippem. Ha tetszik a munkásságom örülök neki, de az által, hogy Ön posztol rólam, olyan vitákba keveri a nevem amiktől elzárkózom, mindketten tudjuk, hogy mire megy ki a játék.

A személyes véleményem a témával kapcsolatban az, hogy ez egy valós társadalmi probléma, amiért az egész rendszer, az egész politikai elit egytől-egyig felelős... Én zenélni jöttem, és úgy gondolom ez is a dolgom, oldalaktól meg színektől függetlenül!

Köszönöm!

DENIZ"