Videoklipbe kerültek a korbácsoló kozákok

Letartózatták a Pussy Riot tagjait Szocsiban
TOPSHOTS Wearing masks members of Russian punk group Pussy Riot, Nadezhda Tolokonnikova (L) and Maria Alyokhina (R) speak to journalists while leaving the police station of Adler, near Sochi, on February 18, 2014 after her arrest earlier in the host city of the 2014 Winter Olympics. Tolokonnikova and Maria Alyokhina walked free after being questioned about an alleged theft from a hotel. AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC
Vágólapra másolva!
Hiába tartóztatták le a Szocsiban forgató Pussy Riot-tagokat, a klip így is elkészült, benne a kozákok és a téli olimpia díszletei.
Vágólapra másolva!

Az egész világot bejárta a Pussy Riot-tagokra (köztük a börtönből nemrég szabadult Nagyezsda Tolokonnyikovát és Marija Aljohinát) korbáccsal támadó kozák rendfenntartókról készült videó, és máris elkészült a videoklip is a felvételekből. Az orosz botránykollektíva eredetileg is forgatni ment Szocsiba, ahol a Putyin megtanít téged, hogyan kell szeretni című számhoz készítettek klipet, úgyhogy mi sem természetesebb, hogy az erőszakoskodó milicisták is szerepelnek a videóban. A célnak egész biztosan megfelel.