Lily Allen szerint is rosszak az új számai

Lily Allen: Hard Out Here videoklip
Vágólapra másolva!
Lily Allen új számait elég sok kritika érte. A Twitteren egy rajongója azt írta: "csalódást keltő, simulékony popszemét", amit mintha csak azért írt volna, hogy pénzt keressen velük.
Vágólapra másolva!

A meglepő fordulat az, hogy Lily Allen válaszolt a Twitteren, mégpedig azt, hogy: "Amit eddig hallhattál, tényleg az. Annyit tehetek, hogy kihozom magamból a legjobbat, de a kiadók és a rádiók nem játsszák a jobb cuccokat." Mindenki nagy megnyugvására a rajongó kijelentette, hogy ez így fair, és ő meg fogja venni az új lemezt (Sheezus lesz a címe, májusban jelenik meg), mert kiváncsi akkor a maradékra, és bízik nagyon. Lily Allen válaszolt, hogy bizony, ne veszítse el a hitét.

Lily Allent nemcsak az új számok miatt bírálták mostanában, hanem mert a Hard Out Here című számában és klipjében sokak szerint a feminizmus olcsó értelmezését adta, illetve azzal, hogy fekete táncoslányaival (oké, talán ironikusan) segget riszáltatott, nem ellene ment, hanem éppen ráerősített a nemi-faji sztereotípiákra. Az énekesnő nemrég kijelentette, hogy szerint 2014-ben a feminizmusnak már egyáltalán nem is kéne témának lennie, hiszen már mindenki egyenlő. Amúgy is, a férfiak helyett valójában maguk a nők önmaguk legnagyobb ellenségei. "Amikor mondjuk egy étteremben ülök, és bejön egy gyönyörű, vékony nő, ösztönösen az jut eszembe, hogy 'ó, ő vékony és gyönyörű, én meg kövér és ronda vagyok'. Szóval ilyen fura, egészségtelen versengés van közöttünk."

Lily Allen amúgy idén nemcsak új lemezt jelentet meg, hanem turnézik is, jön a Szigetre.