Megvannak a Szimplakert tehetségkutatójának résztvevői

bitang együttes
Vágólapra másolva!
A Szimpla Studio tehetségkutatója, a Szimpla Lemming program keretében tizennégy zenekar lép fel áprilisban. A zenekarok fellépési lehetőséget, lemezfelvételt, kiadót és berlini koncertlehetőséget kaphatnak.
Vágólapra másolva!

Összesen 71 zenekar jelentkezett a felhívásra, közülük választott ki az alábbi zsűri tizennégyet: Krulik Zoltán, a Makám Együttes dalszerzője, a Fonó volt művészeti igazgatója; Biljarszki Emil, a Dalok.hu szerkesztője, a Fókatelep és Meszecsinka zenekarok vezetője; Riesz Gábor a NarRator Records képviselője; Molnár Bence és Latorczai Balázs, a Szimplakert szervezői. Ők a koncerteken is jelen lesznek majd.

A fellépőkről készült egy-egy videóra majd a Quarton lehet szavazni május első felében, és érdemes is, mert a közönségszavazatok is sokat számítanak majd. A jövő hónapban az alábbi tizennégy zenekar mutatkozik majd be a tehetségkutató keretében a Szimplakertben (a névre kattintva az előadók Dalok.hu-ra feltöltött számai hallgathatók meg, zárójelben a koncertek dátuma).

Szimpla Lemming díjátadó 2013 Forrás: Szimpla

A következő napokon vár mindenkit szeretettel a Szimplakert az ingyenes koncerteken este 8-tól:

Április 1., kedd: Anu Mauri

Április 2., szerda: Gypo Circus

Április 3., csütörtök: Anyu Nem Seedel

Április 8., kedd: Zrínyi Pop

Április 9., szerda: Ed Is On

Április 15., kedd: Balogh Tamás Quartet

Április 16., szerda) Nemulass

Április 17., csütörtök) A Gidnim'Rém

Április 22., kedd) Modal Jazz 5

Április 23., szerda) Makarenko

Április 24., csütörtök) HVRZ, Pazsó

Április 29., kedd) Szatmári Juli és zenekara

Április 30., szerda) Heted7

A lehetséges díjak: egy teljes lemez felvétele a Szimpla Stúdiójában; fellépési lehetőség a berlini Badehaus színpadán; fizetett reklámkampány, és még sok egyéb.