Pan-Pot: A magyarok zeneileg nyitottak

Vágólapra másolva!
Magyarországon már játszott a Pan-Pot, a Hyperspace-en azonban most először fog a lemezjátszók mögé állni a két német DJ.
Vágólapra másolva!

Április 26-án a budapesti Hyperspace-en lép fel a világhírű német technoduó, a Pan-Pot, amelyet Tassilo Ippenberger és Thomas Benedix alkot. Kevesen tudják, de az idén fennállásnak tizedik évfordulóját ünneplő Pan-Pot a Panoráma Potméter technikai kütyüről nevezte el magát.

A kettős most indít egy kiadót, a Second State-et, a névválasztásról Ippenberger így nyilatkozott: „Nem feltétlenül az új zenei korszak eljövetelére utalunk ezzel, mert feltett szándékunk ragaszkodni a gyökereinkhez, ugyanakkor fejlődni is szeretnénk magunkban és zeneileg is. A lényeg, hogy olyan zenét írjunk, amit élvezünk.”

Benedix arra a kérdésre, hogy melyik a kedvenc trackje, a Cranket és az Apocalypticet nevezte meg, Budapestről pedig elmondta, hogy mindig remek élményekkel gazdagodott nálunk. „A magyarok zeneileg nyitottak, és ennél nincs fontosabb számunkra.”

Ippenberger kiemelte a 2013-as aftermovie-t. "Baromi jól néz ki, csakúgy, mint az idei line up, úgyhogy naná: nagyon várjuk."

A 2013-as aftermovie: