Ők a Szimpla Lemming Program díjazottjai

szatmári juli
Vágólapra másolva!
A Szimpla Lemming programnak elnevezett tehetségkutató egész áprilisban zajlott, szavazhattak rá a Quart olvasói is, és végre megvannak a díjazottak is, ráadásul van belőlük elég sok.
Vágólapra másolva!

A Szimpla Studióban Szatmári Juli és zenekara (képünkön) vehet föl egy teljes lemezt, melyet a NarRator Records ad majd ki és terjeszt a Dalok.hu-val karöltve. A Quart.hu olvasói a legtöbb pontot a Gypo Circusnak adták, és ezért ők játszhatnak a berlini Badehaus Szimpla Musiksalonban. A Dalok.hu az Ana Mauri zenekarnak szervez majd médiakampányt, a Fidelio pedig a Balogh Tamás Quartetnek nyújt médiatámogatást. A HVRZ Szimpla Studio csomagot nyert, mellyel egy demofelvétel készítésére nyílik lehetősége a zenekarnak, míg a Dürer Kertben havonta rendezett Mű-Hely Estek keretében a Heted7 lesz majd az az együttes, amely együtt zenélhet egy általa kiválasztott "nagy öreggel". A Szimplakerti Háztáji Piacon vasárnaponként megforduló 1800-2000 embernek a Pazso zenél majd.

Szatmári Juli és zenekara Fotó: Todoroff Lázár

A szervezők és a zsűri hangsúlyozták, hogy minden zenekarnak a rajongóivá váltak, és a külön díjat ezúttal nem kapó együttesek nemsokára ismét játszhatnak a Szimpla Kertben, ezúttal már nem a tehetségkutató részeként: Gidnim'Rém, Makarenko, Nemulass, Modal Jazz 5, Zrínyi Pop, Anyu Nem Seedel, Ed Is On. Alább pedig ismét megtekinthető az összes indulóról készült videó:

Anu Mauri

Gypo Circus

Anyu Nem Seedel

Zrínyi Pop

Ed Is On

Balogh Tamás Quartet

Nemulass

A Gidnim'Rém

Modal Jazz 5

Makarenko

Pazso

HVRZ

Szatmári Juli és Zenekara

Heted 7