Tupac Shakur utolsó szavai: kapd be!

Vágólapra másolva!
Először mesélte el történetét a rendőr, aki 1996. szeptember 7-én először ért ahhoz az autóhoz, amelyben lelőtték Tupac Shakurt.
Vágólapra másolva!

Chris Carroll biciklis járőr húzta ki az autóból Tupac Shakurt, akit számos lövés ért. "Tele volt arannyal, és az egész teste, valamint az összes arany is csupa vér volt" - emlékszik vissza Carroll. Suge Knight azt kiabálta, "Pac! Pac!", a rapper pedig próbált válaszolni, a rendőrt viszont semmibe vette, hiába kérdezgette tőle, hogy "ki tette? Ki lőtt rád? Mi történt?" Aztán Tupac "egyetlen pillanat alatt eljutott a küzdéstől addig, hogy 'nem fog sikerülni', és a megbékélésig. A szemembe nézett, még egyszer megkérdeztem, hogy ki lőtt rá. Nagy levegőt vett, kinyitotta a száját, és én azt gondoltam, hogy végre együtt fog működni. És akkor azt mondta: fuck you" - mesélte a Chris Carroll. Ezután nem sokkal Tupac Shakur elvesztette az eszméletét, és többet nem tért magához; hat nap múlva, szeptember 13-án hunyt el a kórházban.

Chris Carroll mindezt a Vegas Seven nevű lapnak mondta el, ami kicsit furának tűnhet, ám a cikkből kiderül a magyarázat: ő a szerző unokatestvére. A sztorit több lap átvette; a TMZ kommentárja: "ha ez nem gengszterhez méltó távozás, akkor semmi."