Eddig sosem látott felvétel az első lemez stúdiómunkálatairól - Videó!

My Chemical Romance
Vágólapra másolva!
A My Chemical Romance-ról egy eddig sosem látott felvétel került elő 2002-ből, amikor a zenekar az első albumát rögzítette.
Vágólapra másolva!

A banda tavaly sajnos bejelentette, hogy feloszlanak, de ha egy ilyen felvétel "hirtelen" előkerül, bármennyire is imádjuk az MCR-t, akkor sem szabad elmenni a PR- és marketingszempontok mellett. S bár a Kerrang.com-on közzétett videó tényleg nagyon érdekes, szerintünk igen nagy szerepe van abban, hogy a zenekar frontembere szólókarrierbe kezdett, melynek első bizonyítéka a 2014. szeptember 29-én megjelenő bemutatkozó albuma, a Hesitant Alien.

A rockzenekar korszakalkotó lemeze a The Black Parade volt, mellyel több generációra is elsöprő hatást gyakoroltak. Gerard Way most pedig immár zenekar nélkül, egyemberes produkcióként folytatja útját. A Hesitant Alien-en többek között David Bowie, a Blur és a The Pixies hatásait is felfedezhetjük majd. „Az volt a célom, hogy 100%-ban kompromisszummentes művészetet tudjak létrehozni. Szeretném, ha az embereket zeneileg felvillanyozná ez az album” - mondja az énekes.

Az első kislemezt, a No Shows-t már ismerhetjük, amelyen jól érzékelhető, hogy a zenész a ’90-es évek végi rockzenéhez nyúlt vissza ihletért.