A zenetanár, aki rockra és metálra oktatja a tanítványait

Iron Maiden legacy
Iron Maiden legacy
Vágólapra másolva!
Aaron O’Keefe zenetanár újfajta képzési módszere mellett arról is ismert, hogy 10 hangszeren játszik.
Vágólapra másolva!

A cincinnati tanár 6–18 éves gyerekeket tanít énekelni és zenélni. Már az általa oktatott hangszerek listája is elég impresszív: zongora, gitár, dob, basszusgitár, nagybőgő, vibrafon, bendzsó, mandolin, ukulele és fémdob. Ha ezenkívül még azt is hozzávesszük, hogy vizsgaanyagként az alkalmi gyermekzenekarok metál- és rockklasszikusokat játszanak, akkor aztán végképp megemeljük a kalapunkat a tanár bácsi előtt. Ezen a felvételen az Iron Maiden két dalát mash-upolták a gyerekek és tanáruk:

Ezért pedig még szívünk szerint valami különleges díjat is megszavaznánk a tanár úrnak, hiszen Toolt jellemzően nem ebben az életkorban kezdenek el hallgatni az emberek, ezek a tanítványok viszont olyan természetességgel adják elő, mint valami gyerekdalt. A kislány hangja pedig angyali – hamarosan komoly vetélytársa lehet napjaink ismert metálénekesnőinek:

Aaron egyébként időről időre elviszi tanítványait egy nashville-i vagy chicagói stúdióba felvételeket készíteni, az órákat a gyerekek igénye és képessége szerint testre szabja, és néha fellépteti a tehetséges nebulókat saját zenekarával, az Oregoniával, amelyben basszusgitározik. A gyerekek és szüleik természetesen imádják, ahogy ezt a weblapján is olvashatjuk.