Slipknot és a Stone Sour frontembere filmszerepben

2014.11.10. 10:18

Örült a felkérésnek, jövőre már a saját forgatókönyve is megvalósulhat.

Corey Taylor – a jövő februárban Magyarországra látogató Slipknot, valamint a Stone Sour énekese – a Dread Centralnak adott interjút a Fear Clinic című horrorfilmben való szerepléséről.  

Taylor a beszélgetés során azt is elmondta, hogy szívesen lenne a producere és/vagy rendezője egy játékfilmnek. A rockzenész érdeklődése a filmek iránt a Fear Clinic forgatása során tovább nőtt: „Már korábban is agyaltam rajta, sőt írogattam is már egy forgatókönyvet, egyelőre cím nélkül. Egy pindurka szerepet magamnak is írtam bele!” – nevet az énekes. – „Remélem, jövőre valóra is tudjuk váltani. Nagyon izgatott vagyok miatta! Amolyan horror-komédia, kb. a Halloween és a Nyom (Clue) keveréke.”

Színészi teljesítményéről az énekes ezt nyilatkozta: „Fogalmam nem volt, hogy elég jó leszek-e. Még most sem tudom, milyen voltam, de ez is egy olyan dolog volt az életemben, amit – ha csak egyszer is, de – ki kellett próbálnom. Mázlistának érzem magam, hogy sikerült, hogy a részese lehettem.”

A  Fear Clinicben – melynek magyarországi forgalmazásáról egyelőre nincs tudomásunk - Robert Englund játssza a főszerepet, akit leginkább a legendás Rémálom az Elm utcában „Freddy Krueger”-eként ismerhetünk. Egy orvost játszik, aki fóbiás betegeket gyógyít.

A Slipknot új albuma első helyen debütált a Billboard 200-as listáján. A csapat jelenleg is turnézik, hozzánk 2014. február 5-én érkeznek, másodszor karrierjük során.

A teljes, angol nyelvű interjú megtekinthető itt.