Robbanó tévék és pszichedelikus utazás, ez jellemzi a colorStar zenekar új albumát

ColorStar, Solarize album
Vágólapra másolva!
A colorStar a hatodik albumát jelenteti meg, mellyel új fejezet nyílik a zenekar életében: a Solarize névre keresztelt lemezük egy új korszak nyitánya. 
Vágólapra másolva!

A legutóbbi lemezük, a 2012-es Flow óta a csapatban történtek változások. Az új felállás azonban új lehetőségeket hozott a dalszerzésben. A doboknál Farkas Zoltánt a Jurijból ismert Sándor Dani váltotta, a billentyűkhöz pedig Szinovszki Márton „Szinya” helyére Máté Szabolcs érkezett, aki dalszerzőként, producerként is tevékenykedett a lemezen. A rajongóknak tehát nincs miért aggódniuk, a Solarize ízig-vérig colorStar-anyag lett elektronikus tánczenével, pszichedelikus utazással, új dimenziókkal és lüktető ritmusokkal.

Forrás: Facebook

A zenekar mintegy másfél-két éve kezdte a munkát az új dalokon, majd a felvételek 2014 augusztusában indultak. A fiúk elmondása szerint a csapat még sosem volt ennyire termékeny, amit jól mutat, hogy a címadó dalnak végül egy magyar nyelvű változata is elkészült. Ez bónuszként került fel a korongra, tavasszal pedig klip is készül hozzá.

Miért Solarize?

A Solarize szó azt igyekszik hangsúlyozni, hogy bármennyire is lehangoló a minket körülvevő valóság, mindig előbújik a fény, a szín, és így talán sikerül a dolgok jó oldalát is felfedezni. Erre utal a szó egyik szótári jelentése is: a negatív fotokópia pozitívba fordítása.

A Solarize lemezbemutatójának időpontja is különleges, hiszen az év utolsó napján, 2014. december 31-én, szilveszterkor lesz. A koncertről több infót ide kattintva, a Facebookon találsz.