Bradley Cooper léggitározással ünnepelte születésnapját

air guitar gif
Vágólapra másolva!
A színész a The Tonight Show-ban ünnepelte a jeles napot egy Neil Young-klasszikussal, melyet ő adott elő… léggitáron!
Vágólapra másolva!

E héten lépett fel Jimmy Fallon show-műsorában a kétszeres Oscar-jelölt művész, és történetesen épp most ünnepelte 40. születésnapját is. Ebből az alkalomból a színész bemutathatta a közönségnek saját bevallása szerint „kis zenei tehetségét”, ám ne gondoljuk, hogy a The Rootsba ugrott be, vagy a műsorvezetővel duettezett: Cooper ugyanis Neil Young dalának, a Down By the River-nek a szólóját adta elő – léggitáron.

A Fallontól szülinapjára kapott különleges afrofejdíszében nevetve mesélte, hogyan tanulta meg a szólót valódi gitár nélkül: „Az emberek megtanulják játszani ezt a szólót, hiszen Neil Young fantasztikus, na de léggitározni? Totál értelmetlen!” – mondta.

Az előadás azonban roppant szórakoztatóra sikerült, amiben Bradley színészi kvalitásai is nagy szerepet játszottak. Ennek ellenére Cooper nem kíván szakmát váltani. Legutóbbi filmjében, Clint Eastwood Amerikai mesterlövész-ében Chris Kyle-t, az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészete Elit Alakulatának legendás mesterlövészét alakítja. A szerep kedvéért közel 20 kilogramm izmot szedett magára. A filmet nálunk február közepétől vetítik a mozikban.