Többek között fellép a Quimby, a Kispál és a Borz, a 30Y és a Kiscsillag, avagy idén is felvonul a magyar alternatív zene széles tárháza.

Ma délután jelentették be a Fishing On Orfű fesztivál 2015-ös programját, ahol, mint minden évben, a magyar alternatív zene jelentős képviselői adnak koncertet. A június 17-én kezdődő négynapos program nulladik napját a HS7 és a Kispál és a Borz nagyszínpados koncertje indítja, míg az első napon a Mary Popkids, Intim Torna Illegál, Punnany Massif, és a Halott Pénz a fő headlinerek. A folytatásban koncertet ad a Quimby, a 30Y, a Vad Fruttik, a Kiscsillag és a Hiperkarma is, amelyet számos magyar underground zenekar követ. Az egyszerre öt színpadon zajló eseményen olyan feltörekvő, és manapság egyre ismertebbé váló zenekarok is fellépnek, mint a Blahalousiana, a Ricsárdgír, a Middlemist Red, a Wellhello vagy éppen a Grand Mexican Warlock. A Fishing on Orfű tehát az idén is felvonultatja a magyar rock és alternatív zene széles skáláját, amelynek teljes programja a fesztivál hivatalos oldalán érhető el.

Fishing On Orfű 2015Forrás: Fishing On Orfű Official Facebook

A fesztivál egyre növekvő népszerűségét jól mutatja, hogy a bérletek már jóval a teljes program kihirdetése előtt elfogytak, míg a napijegyek is csak 1000-1000-1000 példányszámban érhetőek el a csütörtök-péntek-szombati napokra.