Vissza kellett varrni a gitáros ujját

Tim Farris - címlapi
LOS ANGELES - AUGUST 24: INXS member Tim Farris speaks during the "Rock Star INXS" contest at CBS Television on August 24, 2005 in Los Angeles, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images). *** Local Caption *** Tim Farris
Vágólapra másolva!
Egy baleset után kellett visszavarrni az INXS gitárosa, Tim Farriss ujját. Az 57 éves gitáros attól tart, hogy többé nem fog tudni normálisan játszani.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál zenészt a múlt hónapban, Sydney-ben érte baleset, amikor csónakázás közben a horgony csörlője leszakította az egyik ujját. Az Sydney Morning Herald értesülései szerint, Farrissen két műtétet is végrehajtottak, hogy visszavarrják a gyűrűsujját. Jelenleg a zenész az otthonában lábadozik, és egyelőre még nem tudja, hogy fog-e tudni valaha is régi formájában gitározni. Farriss mindenesetre azt üzente rajongóinak, hogy szeretetük erőt ad neki "elviselni a rémálmot".

A gitáros a fivéreivel együtt az 1970-es években alapította meg Ausztrália egyik legsikeresebb rockbandáját, az INXS-t. A zenekar 2012-ben oszlott fel, 35 évvel a megalakulása és 15 évvel frontembere, Michael Hutchence öngyilkossága után. A háromszoros Grammy-jelölt csapat nevéhez olyan ismert rockslágerek fűzhetőek, mint az Original Sin, a Suicide Blonde vagy a Beautiful Girl.

Tim Farriss – Los Angeles, 2014. augusztus 24. Forrás: Getty Images/AFP/Frederick M. Brown