Az 57. Grammy-díjátadó legerősebb pillanatait kétségkívül a látványos, meglepetés duettekben gazdag koncertjei nyújtották. Íme képes összeállításunk. 

Míg az idei Grammy-díjátadón mindenki a szobrok kiosztására koncentrált, a zenefanatikusok számára, a számtalan meglepetés koncert nyújtotta az igazi élményeket. Az AC/DC önmagához hűen zúzott, Pharrell Williams filmzenével keverte a Happyt, Adam Levine, Hozier és Lady Gaga duettezett, míg Madonna és Sia videoklipjeiket adaptálták a Grammy színpadjára. A részletes beszámolónkat itt olvashatja.

Brian Johnson, az ausztrál AC/DC énekese, a Grammy-díjak 57. átadási ünnepségénForrás: MTI/AP/Invision/John Shearer

 

Angus Young és az a régi jó öreg mozgás...Forrás: MTI/AP/Invision/John Shearer

Az estét nyító AC/DC, mérhetetlen energiával kezdte a gálát, és bebizonyította, hogy a Highway to Hell című slágere 36 év után sem tud elévülni. 

Madonna még a gála kedvéért sem tudott elszakadni a bikáitól.Forrás: MTI/AP/Invision/John Shearer

 

Madonna nem szégyenlős.Forrás: MTI/AP/Invision/John Shearer

 

Madonna minótauruszok társaságában.Forrás: MTI/AP/Invision/John Shearer

Az immáron 56 éves énekesnő, kirobbanó formában adaptálta a színpadra a nemrégiben bemutatott Living for Love című videoklipjét. Madonnán nem látszik a kor, ugyanolyan bátran táncol és terpeszt a színpadon, mint lánykorában. A közönség örjöngve ünnepelte, amikor a dal végén füstbe burkolózva, kötélre erősítve emelkedett fel. Hiába, még mindig nagyon tudja, hogy kell showt csinálni. 

Gwen Stefani és Adam Levine duettje, a Grammy-díjak 57. átadási ünnepségén.Forrás: MTI/AP/Invision/John Shearer

 Adam Levine, a Maroon 5 frontembere, Gwen Stefanival állt össze a My Heart is Open című dal kedvéért.

Annie Lennox, skót énekesnő Hozier produkcióját erősítette.Forrás: MTI/AP/Invision/John Shearer

Annie Lennox, Hozier Take me to Church című dala végén tűnt fel, majd óriásit énekelve, az este egyik legjobb teljesítményét hozta.  

Pharrell Williams és Hans Zimmer, a filmzenésített Happy előadása után.Forrás: MTI/AP/Invision/John Shearer

Az este legnagyobb zenei meglepetése, Pharrell Williams és Hans Zimmer közös előadása volt. Hans Zimmer Grammy-, Golden Globe- és Oscar-díjas német zeneszerző filmzenésített verzióban dolgozta át, Pharrell Williams nagysikerű slágerét, a Happyt. A dalhoz nem akármilyen látvány, és táncshow is tartozott.

Lady Gaga és Tony Bennett duettje a Grammy színpadán.Forrás: MTI/AP/Invision/John Shearer

Lady Gaga és Tony Bennett Cheek to Cheek című duettje továbbra is megunhatatlan. A két teljesen különböző generáció együttműködése minden évben visszatérő elem a Grammy koncertjeinek palettáján.

Rihanna és Paul McCartney legújabb akusztikus slágerével tarolt.Forrás: MTI/AP/Invision/John Shearer

A már sokszor emlegetett Four Five Seconds című dal is bemutatkozott, mely leginkább a Paul McCartney, Rihanna és Kanye West érdekes triója miatt vált népszerűvé. 

Sam Smith és Mary J. Blige duettje, a Stay With Me.Forrás: MTI/AP/Invision/John Shearer

Az este legjobban várt fellépése a négy Grammy-díjat bezsebelő Sam SmithStay With Me című dala, amiben Mary J. Blige, egy szimfonikus zenekar, és egy komplett gospel kórus is a segítségére volt.