Bobbi Kristina Brown családja tagadja a kedden elterjedt híreszteléseket, miszerint a mai napon - éppen Whitney Houston halálának 3. évfordulóján - lekapcsolnák a gépekről Bobbi Kristinat, az énekesnő lányát. 

Bobbi Kristina január vége óta fekszik kómában, miután élettársa eszméletlenül talált rá a fürdőkádjukban. A tegnap elterjedt híresztelések szerint - melyek pillanatok alatt bejárták a világsajtót - a család február 11-én, azaz édesanyja halálának 3. évfordulóján tervezi lekapcsolni az életbenmaradáshoz szükséges gépekről.

Azonban a család hivatalos közleményében tagadja a híreket, ami ugyan nem tartalmaz részleteket a 21 éves lány állapotáról, viszont megnevezi azokat a lapokat és internetes oldalakat, akik hamisan a családra és rendőrségi forrásokra hivatkozva kezdték el terjeszteni a híreket.

Kép a február 9-i virrasztásról. Több százan imádkoznak Kristina Brown életéért.Forrás: AFP/John E. Davidson

"Támogatjuk a gyertyás virrasztást Bobbi Kristináért. A Brown család teljesen le van nyűgözve, attól a támogatástól és szeretettől, ami őt körbeveszi. Azonban a hamis állítások, melyek az újságokban és online is elterjedtek, hazugságok, és a megfelelő időben majd elszámolunk velük. Különösen kiemelve a TMZ, The National Enquirer, The Atlanta Journal Constitution és az angol Daily Mail lapokat, akik rendőrségi- és családi forrásokra, sőt mi több Kristina apjára, Bobby Brownra hivatkozva közölték híreiket. Az hogy a tudosítók mndig "elsők" akarnak lenni, teljesen elhomályosítja az ítélőképességüket, lemondva a hitelességükről. Éppen bűnügyi nyomozás történik, ami a folyamat teljes sértetlensége érdekében nyugalmat kiván. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki támogatja a virrasztást. Isten meghallgatja imáinkat" - áll a család közleményében. 

Riverdale, GA, Február 9. - Gyertyagyújtás Kristina Brownért.Forrás: AFP/John E. Davidson