A legtöbbet streamelt csajok

Rihanna megint levetkőzött
Vágólapra másolva!
Nőnap alkalmából a Spotify csinált egy összállítást a "legtöbbet streamelt női előadók a bolygón" címmel. Íme a Top 10-es lista. 
Vágólapra másolva!

A Spotify adatainak összegzéséből kiderül, hogy a női hallgatók kedvence Beyoncé, míg a legkedveltebb énekesnő Rihanna lett a streamelők körében. Meglepetésre, Taylor Swift annak ellenére is felkerült a listára, hogy tavaly novemberben minden zenéjét leszedette a Spotify-ról.

"Nem szívesen teszem ki életem munkáját egy ilyen kísérletnek és nem érzem azt, hogy az írók, producerek, előadók kellően kompenzálva lennének. Nem gondolom úgy, hogy bármilyen zenének ingyen hozzáférhetőnek kéne lennie" - nyilatkozta Taylor Swift az eset kapcsán.

Taylor Swift nem kedveli a streaminget Fotó: AFP/Astrid Stawiarz

A lista alapján azonban úgy látszik, hogy mielőtt az énekesnő lekerült volna a rendszerből, rengetegen halgatták Spotify-on is.

A Spotify Top 10 énekesnője, a női hallgatók körében:

1. Beyoncé
2. Katy Perry
3. Lana Del Rey
4. Rihanna
5. Ariana Grande
6. Lorde
7. Miley Cyrus
8. Taylor Swift
9. Ellie Goulding
10. Nicki Minaj

Az összes hallgatót számláló lista annyiban különbözik, hogy a fentebb negyedik helyen lévő Rihanna lett a number one, míg Miley Cyrus nem került a listára. Helyette Lady Gaga szerepel az ötödik helyen, aki ezekszerint kevésbé népszerű a női hallgatók körében, hiszen ott nem sikerült a tízes listára felkerülnie. Nem úgy mint Katy Perry, aki stabilan a második helyen áll mindkét listán.

A Spotify Top 10 énekesnője, az összes streamelő körében:

1. Rihanna
2. Katy Perry
3. Beyoncé
4. Lana Del Rey
5. Lady Gaga
6. Ariana Grande
7. Nicki Minaj
8. Ellie Goulding
9. Taylor Swift
10. Lorde