Violetta négy Aréna-koncertet is ad a magyaroknak

Violetta Live 2015
Argentine singer and actress Martina Stoessel, who has the lead road in youth TV serie 'Violetta', makes her heart shape with her hands as she poses during a photocall before a press conference in Rome on January 13, 2014. AFP PHOTO / TIZIANA FABI
Vágólapra másolva!
Egy negyedik Violetta Live koncertet is rendeznek Budapesten a nagy érdeklődés miatt. A Disney tévécsatornán futó sorozat főszereplője, Martina Stoessel és társai augusztus 29-én és 30-án dupla koncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában.
Vágólapra másolva!

Magyarországon is hatalmas rajongás övezi a Disney tévécsatornán futó Violetta sorozatot, hiszen a decemberi bejelentés után rögtön elfogytak a jegyek a dupla előadásra, sőt január végén egy harmadik koncertet is kihirdettek. Violetta azonban annyira népszerű, hogy a Live Nation ma bejelentette a negyedik előadást is.

Violetta egészen elképesztő népszerűségnek örvend Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A délutáni koncertek augusztus 29-én és 30-án 14 óra 30 perckor, az estiek 19 óra 30 perckor kezdődnek. A műsor másfél órás, szünet nélkül - értesült az MTI.

A Violetta Live nevezetű eseményen a Disney tévécsatornán futó sorozat sztárjai lépnek fel: a Violettát alakító Martina Stoessel, Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimiento (Broduey), Alba Rico Navarro (Naty), valamint Ruggero Pascquarelli (Federico).

Violetta Live szereplői a március 13-ai brüsszeli koncert napján Forrás: AFP/Laurie Dieffembacq

A szereplők a Violetta sorozat 1. és 2. évadának slágereit adják elő, és hallható lesz a 3. évadból az En Gira is. A 2015-ös turné során a csapat 11 európai ország 24 városában összesen 95 koncertet ad. A show-t egy kilenctagú tánccsoport egészíti ki és egy öttagú zenei együttes kíséri. A produkciót látványos díszletek, világítás és koreográfia jellemzi, 240 négyzetméteres HD LED-rendszerrel, három mozgó hajlított LED-képernyővel, vizuális effektekkel, hó- és konfettiágyúkkal és tűzijátékkal. Sőt a szereplők időnként a közönség felett is repkednek. A technikát tíz kamion szállítja a turné különböző állomásai között.

A tévésorozat szereplői a 2013/2014-es évadban már koncerteznek a produkcióval. A Violetta In Concert keretében mintegy egymillió jegy kelt el a több mint 200 előadásra tizenkét országban. A turnét egy koncertfilm bemutatója követte.

A harmadik televíziós évadjánál járó Violetta az első gyerek-szappanoperának nevezett produkció, amely egy tinédzser hölgy, Violetta életének fordulatait mutatja be. A történet szerint a főhős többéves európai tartózkodása után tér vissza szülővárosába, Buenos Airesbe, ahol énekkel és tánccal győzi le az útjába kerülő kihívásokat. A 15 nyelvre lefordított Violetta több mint 40 millió nézőt vonzott 2014 áprilisa és júniusa között, a 6-14 éves lányok kedvencévé vált Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban és Spanyolországban is.