Így őrülnek meg dögös modellek a zenére

she
Vágólapra másolva!
Három zenére bohóckodó ausztrál modellre indult rá az internet. A lányokra még az olyan, legkevésbé sem mértékadó oldalak is rácsodálkoztak, mint a Daily Mail vagy az Uproxx.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Shae-Lee Shackleford, a 25 éves Lana Kington, és a 27 éves Madison Lloyd egy modellügynökségnél futottak össze, és elhatározták, hogy szkeccseket fognak forgatni. A rövid videók általában abból állnak, hogy hárman ülnek egy kocsiban, és valamilyen jellegzetes mozdulatot próbálnak adott zenére utánozni.

Shackleford a Daily Mailnek elmondta, hogy amikor decemberben elkezdték ezeket készíteni, nem is gondolták volna, hogy az ötletüknek ekkora visszhangja lesz.

A legsikeresebb videójuk a Queen Bohemian Rhapsody-jának a feldolgozása, amit március eleje óta már majdnem 20 millióan láttak.

A legfrissebb pedig, amiben 13 korszak slágerét dolgozzák fel, úgy szedett össze közel 8 millió kattintást, hogy alig pár napja került fel a netre, bár ebben valószínűleg annak is szerepe lehet, hogy a videó végén szemérmesen meztelenkednek is, amit eddig minden egyes cikkben előszeretettel emeltek ki.

"Hihetetlen, hogy a világ minden pontjáról írnak nekünk, hogy elmondják, mennyire imádták az első videónkat" - nyilatkozták a lapnak.

A siker szerintük egyrészt a jó számválasztásnak köszönhető, másrészt annak, hogy nem a jó csajokkal szembeni elvárásoknak próbálnak megfelelni, hanem mernek a videókban egy kicsit megőrülni is.

A rövid videókat egyébként Shackleford apjának Suzukijában forgatják.

A SketchShe sikerével egyébként könnyen lehet, hogy egy újabb tiszavirág életű internetes hülyeség felfutásának lehetünk szemtanú.

Az utóbbi fél évben egyre többen töltenek fel hasonló bohóckodós videókat. A legnagyobb sikert eddig kétségtelenül egy doveri rendőr aratta, aki Taylor Swift Shake It Offját énekelte hatalmas lelkesedéssel. Neki még vetkőznie se kellett.