Válassza meg a legütősebb fesztiválhimnuszt!

Volt fesztivál 2014, fesztiválozó, Sopron
Vágólapra másolva!
Két fesztiválhimnuszt is bemutattak a héten, a Sziget pedig már egy hónapja bemutatta az övét. Hallgassa meg őket, és szavazzon, melyik sikerült a legjobban.
Vágólapra másolva!

Egyszerre hozta ki a fesztiválhimnuszát a Hegyalja romjain újjászülető Kingdom of Hegyalja és a Volt fesztivál is. Előbbi himnuszát egy Saverne nevű együttes szerezte, utóbbit pedig a Wellhello és Halott Pénz rakta össze. A Sziget dalát idén az Irie Maffia adja.

Íme a Kingdom of Hegyalja indulója:

A Saverne egy háromfős együttes, ami 2012-ben mutatkozott be, azóta egy-két sláger összejött nekik. A sajtóanyagot idézve: a Carry On az elektronikus stílusok különleges keverékével hódítja meg a fesztivál közönségét.

Hogy ez mennyire működik, arról egy kattintással bárki meggyőződhet:

A Volt fesztivál nagyon rákapcsolt:

A Wellhellónak és Halott Pénznek nagyon megy mostanában, egymás után adják a teltházas bulikat. Előbbit Fluor Tomi [vele készült interjúnkat itt olvashatja] és Diaz csinálja, a Halott Pénz név pedig Marsalkó Dávid, rappert takarja, aki mellett Járai Márk énekel érzelgős refréneket.

Külön-külön is jól futnak az utóbbi időben, nézze meg, mire jutottak együtt:

A Sziget sem aprózta el:

A Sziget egy hónappal ezelőtt kihozta már a maga himnuszát, azt az Irie Maffia készítette, természetesen ezt is beletesszük a versenybe. Sena, az együttes énekesnője szerint a szám arról szól, hogy a zenével fel tudjuk magunkat szabadítani.

Mennyire érzi magát szabadnak, ha meghallgatja a himnuszt?

Jöhet a szavazás!

Itt pedig szavazzon, melyik idézi meg jobban a nyári fesztiválok bulis hangulatát!

Szavazzon!

Melyik fesztiválhimnusz tetszik jobban?