Nehezen vált embert a Blink 182

Sziget Fesztivál 2014
Tom DeLonge az amerikai Blink-182 zenekar koncertjén a Sziget fesztiválon 2014. augusztus 11-én.
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, nem megy túl könnyen a Blink 182 átalakulása, ugyanis Mark Hoppus, basszusgitáros egy friss interjúban még mindig arról beszélt, hogy bőven a sűrűjében vannak, de bízik a békés elválásban. 
Vágólapra másolva!

Úgy fogalmazott, hogy éppen egy baráti elválásnak a részese a zenekaruk, holott már januárban megüzenték egy közleményben, hogy Tom DeLonge 2005 után megint kiválik a Blink 182-ből, mert más, nem zenei terveivel foglalkozna.

Hoppus nagyon reméli, hogy tényleg békében külön tudnak válni, és nem lesz szükség arra, hogy a menedzserek és az ügyvédek is beszálljanak a dologba.

"Tom hosszú éveken keresztül a legjobb barátom volt. Több mint húsz éven keresztül ugyanabban a furganban, ugyanazon a gépen utaztunk, ugyanabban az öltözőben pihentünk, és ugyanazon a színpadon osztoztunk" - mondta Hoppus.

DeLonge helyélre az Alkaline Trio egykori frontembere, Matt Skiba ugrott be, aki az Alternative Nationnak adott interjúban abban reménykedik, hogy új anyagot is vesznek fel.

Az énekes-gitáros DeLonge 2005-ben már elhagyta egyszer az együttest, és megalakította a röhejesen szirupos Angels & Airwavest. 2009-ben álltak újra össze, tavaly a Szigetre is eljutottak, de a beszámolók szerint nem adtak túl jó koncertet.