Ezzel hangolódjon Robbie Williams koncertjére

Visszaszámlálás indul! Hamarosan világsztárok özönlik el Budapestet
Robbie Williams
Vágólapra másolva!
A 2014-es arénás szvingkoncertje után ismét Magyarországon, ezúttal a Szigeten lép fel Robbie Williams. Összeszedtünk néhány számot a műsorból, amivel szinte biztos, hogy találkozhat a hétfő esti koncertjén.
Vágólapra másolva!

Az énekes a Let Me Entertain You turnéval érkezik Magyarországra, és remélhetőleg a Szigeten is azt a műsort adja elő, amit a korábbi koncertjein is bemutatott. Williams itt bemutatja szinte a teljes szólóéletművét, úgyhogy szerencsére viszonylag könnyen ki lehetett választani három számot, amivel ráhangolódhat az estére.

Millennium

Az szinte biztos például, hogy a koncert második felében elhangzik a Millennium, ami Williams szólókarrierjének első listavezető dala volt az Egyesült Királyságban, de Európa majdnem minden országában bekerült a legjobbak közé. Williams és állandó szerzőtársa, Guy Chambers a Csak kétszer élsz című James Bond-film betétdalát dolgozták fel.

Angels

Több mint valószínű, hogy azok se fognak csalódottan távozni, akik azért mennek, hogy az érzelmes férfit lássák a színpadon. Megszólal majd a Feel, a She's the One és az Angels is, ami beindította Willams szólókarrierjét. A bemutatkozó lemeze ugyanis nem érdekelt eleinte szinte senkit, az Angels megjelenése viszont megszázszorozta az eladásokat.

Supreme

Az énekes egyik legemlékezetesebb száma a Supreme, amiből kihallatszik Gloria Gaynor I Will Survive-ja, a vonós rész pedig egy Lino Ventura-filmből származik. A dalt Williams egyik svájci útja ihlette, ahol nyilván a zene bizonyult a közös nyelvnek. A Supreme sikerében azért segítségére volt a videó is, amivel Jackie Stewart előtt tisztelegtek.