Itt is hallom még a basszust

sziget2015
Vágólapra másolva!
Idegesíti a fesztivál? Mutassa meg a világnak, hogy ön nem tud aludni. Jelölje be a térképen, hogy hol lakik és röviden írja le, mit lehet ott hallani a fesztiválból. 
Vágólapra másolva!

A térképet itt szerkesztheti. Tegyen le egy pontot a lakhelyére és írja le röviden, hogy meddig hallja a zenét és mennyire hangosan.

Mivel a térképet szabadon lehet editálni, egyfajta dühöngőként is felfogható. Ha viszont itt is elszabadulnak az indulatok, akkor kevesebben tudják meg, hogy meddig is hallatszik el valójában a fesztivál idén.

Katka néni is szereti a zenét, de nem egyszerre hármat

Tegnap meglátogattuk Katka nénit, akinek az ablakai mind a fesztiválra néznek. Elmondása szerint egész nap és egész este hangzavar van, így nem nagyon tud aludni.

Forrás:Seregely Eszter

A legjobban az idegesíti, hogy nem hallja a telefonban a fiát. Régebben, amikor a férje még élt, ilyenkor mentek el nyaralni. Persze még olyan idő is volt, amikor Katka néni is ki akart menni a Szigetre, de akkor még a szervezők se tudták megmondani, hogy hol lesz a Fenyő-koncert, így inkább visszafrdultak a bejárattól.

Küldje el ön is, hogy milyen otthon a Sziget alatt

A [email protected] várunk minden olyan képet, felvételt, üzenetet, amely a Sziget alatt készül az ön otthonában. Mutassa meg, hogy mozog az ablak a basszustól. Mit hall a hálószobában. Hogyan sír fel a gyerek.