Egy-két hét múlva jön az új albumuk, úgyhogy nem csoda, ha összevissza beszélnek az interjúkban. 

A következő hónapban jelenik meg az Iron Maiden kövektezőp albuma, a Book of Souls. Az olasz Corriere Della Serának adott interjúban a frontember, Bruce Dickinson elárulta, hogy az egyik számot Robin Williams emlékének ajánlják. Állítása szerint gyakran megkérdezi magától, hogyan lehetett Williams olyan depressziós, miközben mindig vidámnak tűnt. A dalnak a Tears of a Clown, azaz egy bohóc könnyei címet adták. A színész egy éve, 2014. augusztus 11-én követett el öngyilkosságot, előtte sokáig küzdött depresszióval.

Az albumot egy-két hét múlva, szeptember negyedikén adják ki, úgyhogy nem csoda, ha elkezdenek összevissza nyilatkozni róla. Öt év után ez lesz az együttes első lemeze, ráadásul ez lesz az Iron Maiden karrierjének első duplalemeze. Eddig egy számot mutattak be róla, a Speed of Lightot.

Aki eddig szerette az Iron Maident, ezután is szeretni fogja, nagyjából ezzel közhellyel foglalhatjuk össze friss tapasztalatainkat. A klipben az Eddie nevű kabalafigurájuk rohan végig négy korszak jellegzetes számítógépes játékán, esetleg ennek adhatnak egy nézést azok is, akiket az Iron Maiden amúgy tökéletesen hidegen hagy.