Bemutatták a legújabb James Bond-főcímdal klipjét. Ahogy a dal, úgy ez sem fogja megrázni a világot. 

Daniel Craig ismét harcba szállForrás: Getty Images/2012 Gareth Cattermole

A hétvégén bemutatták a Writing's On The Wall klipjét, ami pontosan olyan semmitmondó, mint maga a dal. Sam Smith hol egy lépcső előtt, hol a tengerparton egy hullámtörő előtt, hol kint a parton, hol egy panteon oszlopai között ácsorog és fájdalmas arccal énekel.

Ezek a helyszínek nyilván kapcsolódnak valahogy a film történetéhez, viszont arról megfeledkeztek a készítők, hogy amíg a filmet nem mutatták be, addig ezek az égvilágon semmit nem jelentenek. A filmből sem sok derül ki belőle: megint lesznek csodás tájképek, Daniel Craig ismét elszántan fog nézni, Monica Bellucci őrülten dögös lesz, Léa Seydoux pedig baldachinos ágyon játszadozik a főhőssel.

Amikor kijött a szám, rögtön sokan húzták a szájukat, azóta pedig még több blog, filmes és zenés újság véleményével találkoztunk és úgy tűnik, viszonylagos egyetértés alakult ki abban, hogy ez minden idők talán legunalmasabb és legrosszabb Bond-főcímdala.

Ahogy korábban írtuk, a londoni énekesnek állítása szerint mindössze húsz percre volt szüksége, hogy megírja a dalt miután elolvasta a forgatókönyvet, és a producerek nagyon elégedettek a végeredménnyel. Csak remélni tudjuk, hogy nem azért, mert lagymatagságban ez illet a legjobban a Spectre című újabb filmhez.