Egymilliót ihatsz el a Fogasban, ha te vagy a legszebb

Fogasház, felvételi, felvételi ponthatárok
Vágólapra másolva!
Szépségversenyt hirdetett a Fogasház, aminek a fődíjából valaki nagyon sokszor rúghat be.
Vágólapra másolva!
Feszült várakozás a Fogasban Fotó: Origo

Szépségversenyt hirdetett a Fogasház, aminek

a fődíja egymillió forint értékű utalvány.

Ahhoz, hogy valaki nevezhessen, semmi mást nem kell tennie, mint október 14-én éjfélig fel kell tölteni egy szabadon választott fényképet az esemény Facebook-oldalára, amit ide kattintva bárki elérhet. A versenyre más, valós személyt is be lehet nevezni, sőt férfiak is nevezhetnek.

Az első 20 legtöbb lájkot begyűjtő induló jut be a döntőbe.

A szavazás október 15. délelőtt tíz óráig tart

az esemény Facebook-oldalán. A döntő pedig október 16-án lesz, a végső győztest a Farkas Franciskából, Linczényi Márkból, Fehér Balázsból, a Schatzi-lányokból és a fogasos fiúkból álló zsűri, valamint a közönség közösen szavazza meg.

"Először úgy tűnt, nincs ebben semmi különös, jön egy pár jó csaj, sokan szavaznak rájuk a Facebookon, aztán a húsz továbbjutóból a Fogasban egy művházból szalasztott zsűri kiválasztja a legeslegjobbat. Egy kis dobszó, fanfár, konfetti, fények, mindenki jól berúg, aztán hazamennek. De kiderült,

- írják a szervezők.

Micsoda dilis egy flyer! Forrás: Origo

A győztes tehát egymillió forint Fogas-utalványt kap, amit a Fogasházban, a Fogaskertben, a Lärmban és a Lieblingben ihat és ehet el, a második 100 ezer forint, a harmadik pedig 50 ezer forint értékű utalványt kap.

A döntőre a belépés ingyenes.

Ott rögtön kap is az ember egy karszalagot, amire felírhatja a kedvenc versenyzője sorszámát, amit egy urnába dobva élesíthet is. Aztán buli.