Nem engedték be Paul McCartney-t a Grammy-buliba

Paul McCartney 2014
(FILES) A picture taken on April 19, 2014 shows English musician Paul McCartney performing during the opening concert of his "Out There" tour in Montevideo. Paul McCartney is extending a world tour with nine dates in Europe, including an emotional return to the Beatles' native Liverpool and a headline appearance at Denmark's Roskilde Festival. The 72-year-old British icon will play his first shows in his native country since 2012 with three shows in May in London, Birmingham and Liverpool, he said in a statement March 6, 2015. AFP PHOTO / MIGUEL ROJO
Vágólapra másolva!
Hiába próbált kétszer is bejutni a Beatles egykori tagja a Grammy-gálát követő buliba, nem bizonyult eléggé VIP-nek a belépéshez. Vele együtt kiszorult az énekes-dalszerző Beck és Taylor Hawkins, a Foo Fighters dobosa is. 
Vágólapra másolva!

A hétfő esti díjátadó után sikerült újradefiniálni az „exkluzív parti” fogalmát azzal, hogy még a világ egyik legismertebb zenészének sem sikerült bejutnia.

– szegezte a biztonságiaknak a kérdést Paul McCartney. És valljuk be, ez az ő szájából elég jogosan hangzik.

Van buli, ahova Paul McCartney-t sem engedik be Forrás: AFP/Miguel Rojo

Kéne egy újabb sláger

A TMZ videóra is vette az incidenst, amelyen McCartney, Beck és Hawkins kétszer is megpróbál bejutni. „Kéne írnunk még egy nagy slágert. Keményebben kellene dolgoznunk” – ironizál hitetlenkedve a Beatles egykori tagja, mielőtt az autójához sétál.

Tygát, a buli házigazdáját sok kritika érte az eset miatt. A rapper azzal védekezett a Twitterén, hogy nem felügyelte a biztonságiak munkáját, és természetesen ő beengedte volna McCartney-t, akit egy élő legendának tart.