Meghalt Liza Minelli exférje

Liza Minnelli And Husband David Gest Seperate candids Wax separated RUBY Minnelli Liza Length Half Gest ENTERTAINMENT David CELEBRITY 220595
LONDON - MAY 15: (FILE PHOTO)(L-R) David Gest, Ruby Wax and Liza Minnelli seen driving on their way to film an advert May 15, 2003 in London. Minnelli and Gest, who were married last year, have separated according to spokesman for Minnelli on July 25, 2003. (Photo by Aura/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A 62 éves David Gest holttestére egy londoni hotelszobában találtak rá.
Vágólapra másolva!

A brit rendőrség szűkszavú közleményében még nem nevezik meg a tévés producer halálának okát, mindössze annyit írnak, hogy szerda délelőtt riasztották őket az egyik Four Seasons hotelbe, és a halálesetről már értesítették a legközelebbi hozzátartozót.

David Gest, Ruby Wax és Liza Minnelli 2003-ban Forrás: Getty Images/AFP/2003 Getty Images/Aura

Michael Jackson barátja volt

A Los Angeles-i születésű David Gest Michael Jacksonnak és fivéreinek gyerekkori barátja volt. Később producer lett belőle, és pályafutásának legsikeresebb műsorát is a popsztár életművéről készítette az ezredforduló környékén. A Michael Jackson: 30th Anniversary Celebration: The Solo Years minden idők egyik legnézettebb zenés műsora lett. Gest Angliában tévészereplőként is ismertté vált, mikor részt vett a Celeb vagyok, ments ki innen című valóságshow brit verziójában.

10 millióra perelte Minellit

A tévés 2002-ben házasodott össze Liza Minellivel, de alig egy évig éltek együtt, majd szétköltöztek. Gest ezután 10 millió dollárra perelte színésznőt azzal vádolva, hogy erőszakoskodott és fizikailag bántalmazta a kapcsolatuk idején.