Teljesen felpörgött a Radiohead

radiohead
20417193. México, D.F.- La banda británica de rock Radiohead durante su concierto en el Foro Sol de la Ciudad de México, como parte de la gira promocional de su álbum más reciente The King of Limbs. NOTIMEX/FOTO/ALEJANDRO MELÉNDEZ/AMO/ACE/
Vágólapra másolva!
A kultikus brit zenekar új lemeze már júniusban megjelenik – árulta el a Radiohead menedzsere, aki szerint a banda új oldaláról mutatja meg magát, és sosem hallottunk még ezekhez a számokhoz foghatót. 
Vágólapra másolva!

A Radiohead öt éve adott ki lemezt utoljára, így érthető, hogy a rajongók egy ideje már nagy erőkkel spekuláltak arról, hogy hamarosan új albummal jelentkezhet a zenekar. Sokan az új cég bejegyzéséből illetve

a stúdió környékén készült fotókból jutottak erre a következtetésre

. Most azonban Brian Message, a banda menedzsere véget vetett a találgatásoknak, hisz egy újságírónak elárulta, hogy júniusban érkezik a zenekar új albuma.

Thom Yorke is kiakadt a gyors jegyeladáson Forrás: NOTIMEX/El Pelos/Alejandro Meléndez Ortiz

A banda nemrég jelentette be, hogy világkörüli turnéra indul, a jegyek percek alatt elfogytak a meghirdetett koncertekre. Maga Thom Yorke, a frontember is kiakadt azon, hogy sok rajongó láthatja élőben a zenekart, mert pár perccel a jegyvásárlás megnyitása után már nem lehetett jegyet kapni. A Radiohead Magyarországot sajnos nem ejti útba a turné során.