Hat hete is megműtötték Kulka Jánost

kulka jános kulka jános argo 2
ARGO 2
Vágólapra másolva!
Kulka Jánosnak korábban a térdét operálták, hat hete pedig hasi műtétje volt.
Vágólapra másolva!

A Bors ezeket az információkat a színész személyi edzőjétől kapta. Kaszás Attila arról is beszélt a lapnak, hogy Kulka reggelente járt hozzá, hetente háromszor, "de tökéletes volt a fizikai állapota, súlyzós edzést is végeztünk, és rendszeresen kardiózott.

olykor egy-egy szerep miatt hízott vagy fogyott egy kicsit, de sosem nagy mértékben."

Kulka János az Argo 2 forgatásán Fotó: Bielik István - Origo

Az edző állítása szerint Kulka orvosi javaslatra kezdett edzeni, és még hétfőn is volt nála edzésen.

Az Origo is megírta, hogy Kulka Jánost kedden este szállították a mentők kórházba, azóta kiderült, hogy stroke-ja volt, és egy vérrögöt távolítottak el egy agyi érből. A Bors információi szerint a jobb oldali végtagjait, amivel a kórházba szállításkor gondjai voltak, picit tudja már mozgatni, és teljesen tudatánál van. Ha kérdezik, pislogással válaszol.

Kulka János állapotáról ellentmondásos hírek keringenek,

amíg a kórház, a család vagy a Katona József Színház nem ad tájékoztatást, addig ezek az információk nem tekinthetők hivatalosnak.

A család közleményt adott ki

A család pénteki közleményében le is szögezte: „A média irányába a család semmiféle tájékoztatást nem adott; a bulvárban napvilágot látott, a család nyilatkozatára hivatkozó cikkek alaptalanok. Kérjük a sajtó munkatársait, tiszteljék meg Jánost és a nyilvánosságot azzal, hogy kizárólag valós, a hivatalos közleményeken alapuló információt jelentetnek meg.”

Kulka "állapota jelenleg is súlyos, azonban az elmúlt napokban javulás tapasztalható. A közeljövőben kezelőorvosai hivatalos tájékoztatást nyújtanak betegségével kapcsolatban" - írták a közleményben pénteken.

A teljes gyógyulásért szurkolnak

Ahogy korábban megírtuk, sokan fejezték ki együttérzésüket a Kossuth-díjas színésszel. Az RTL Klub mellett Lang Györgyi, Geszti Péter is mielőbbi gyógyulást kívánt Kulka Jánosnak. János gyógyulj néven Facebook-csoport is alakult, ahol a művész teljes gyógyulásáért szurkolnak.